НИКОПОЛИС АД НЕСТУМ

Therma Vitae - Профилакториум Огняново

Комплекс Therma Vitae - Профилакториум Огняново е разположен в живописната местност на курорта Огняновски минерални бани. Комплексът е подхранен от топли и лековити минерални води, заобиколен от богата и разнообразна растителност, огрян от чистото и топло слънце.

Комплексът е изцяло реновиран през 2014 година и разполага с 50 помещения, от които 40 двойни стаи и 10 апартамента. Част от помещенията са пригодени за хора с нарушени двигателни функции. На територията на комплекс Therma Vitae - Профилакториум Огняново се намират: хотел, ресторант, барове, лицензиран медицински център, 5 басейна с минерална вода, релакс зона, фитнес, парк и детски площадки. Прекрасната природа и нейната хармония вдъхновяват създаването на интериора и на четирите етажа на хотел Therma Vitae. Дизайнът на всяка стая е в съзвучие с един от природните елементи – земя, огън, въздух и вода, представени чрез богатствата на земята, топлината на слънцето, пречистващата и щедра растителност, лековитата и животворна вода.

Лицензираният медицински център за физикална терапия, рехабилитация и превенция на здравето „Свети Павел“ е основан през 2015 като част от хотелски комплекс Therma Vitae – Профилакториум Огняново. Медицинският център е продължение на концепцията за успешно съчетаване на благоприятните природни и балнеологични фактори със съвременните неинвазивни методи на физикалната медицина за лечение и профилактика при болести на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Медицинският център разполага с лекарски кабинет, екип от квалифицирани и опитни специалисти по физикална медицина, модерно и функционално оборудвани помещения за: балнеотерапия, кинезитерапия, физиотерапия, рехабилитация, масажи.

Комплекс Therma Vitae разполага с функционално обзаведената конферентна зала и високотехнологично мултимедийно оборудване, в съответствие с най-високите стандарти за реализация на различни типове мероприятия.

Като се стреми да бъде хармонична част от заобикалящата го природа, Therma Vitae - Профилакториум Огняново предлага на своите гости гостоприемство, неповторимо преживяване и пълноценeн отдих.

Добре дошли в комплекс Therma Vitae - Профилакториум Огняново! 

снимка

За контакти и запитвания

Телефони: +359 75 233 182, +359 879 233 182, +359 882 818 456
Емейл: reception@thermavitae.bg, sales@thermavitae.bg

Адрес: с. Огняново – 2947, общ.Гърмен
GPS: 41.620610, 23.797917

www.thermavitae.bg


NIKOPOLIS AD NESTUM 

This website is an unofficial information site designed to develop the site and tourism in the area.
The website is not affiliated with local authorities and the municipality.

Development and maintenance PhiWeb