НИКОПОЛИС АД НЕСТУМ

Комплекс Uva Nestum Wine & SPA

Комплекс Uva Nestum Wine & SPA e разположен в непосредствена близост до град Гоце Делчев. Комплексът се простира на площ от 77 дка в красивата долина на река Места. На територията на комплекса се намират: лозя, изба, хотел, заведения, спа център, басейни, фитнес, спортен център и обширен парк. Името на комплекса идва от латинските думи Uva и Nestum, което буквално означава „грозде от Места“. Uva Nestum е единствената изба, разположена в долината на на река Места.

Изба Uva Nestum е проектирана като малка бутикова изба с лимитираното производство на висококачествено вино. Дълбокото убеждение на винопроизводителите от изба Uva Nestum е, че вината изразяват отличителни качества за техния произход, най-доброто, което земята може да им даде. Ето защо, виното от изба Uva Nestum се произвежда от собствени, натурално чисти лозя, представящи яркия и характерен тероар на Долината на Места.

Вдъхновен от древната магия на виното и от чудотворната енергия на природата, Uva Nestum Wine & SPA съчетава най-доброто от модерните технологии с традиционното за неврокопския край гостоприемство, за да Ви предложи незабравима почивка и уют. Хотелската част заема близо 5000 кв.м. площ и разполага с 33 помещения, от които 24 двойни стаи и 9 апартамента. Част от помещенията са пригодени за хора с нарушени двигателни функции.

Спа центърът на комплекс Uva Nestum Wine & SPA е специално проектиран като оазис за пълноценна почивка и бягство от стреса и напрежението на ежедневието. Грижливо подбраните винени и спа терапии, иновативното оборудване съвременните професионални похвати ще помогнат да забавите бясната скорост на външния свят към по-естествен, фокусиран и спокоен ритъм. На разположение на гостите са закрит басейн 30°С - 32°С, закрито джакузи с вградени джетове 37°С - 39°С, фитнес, класическа финландска сауна, парна баня, приключенски душове, леден фонтан, топла пейка и солна зала за релакс и халотерапия; през летния сезон - открит басейн с обособени хидромасажни и детски басейн с водна пързалка.

С грижа и внимание към всеки продукт, комплекс Uva Nestum Wine & SPA поддържа собствено стопанство и работи с подбрани местни производители, за да гарантира качеството на всяко ястие. Ресторант-енотека Uva Nestum предлага избор от съблазнителна селекция от ястия, произхождащи от различни точки на света. Акцент е поставен върху традиционната родопска и неврокопска кухня, заради изключителното им богатство от вкусове и аромати, вековен кулинарен опит и разнообразни готварски техники.

Желаем Ви хармонично преживяване! 

снимка

За контакти и запитвания

Телефони: +359 887 021 020, +359 888 031 030,
                     +359 884 661 222, +359 751 6 10 20
Емейл: hospitality@uvanestum.com

Адрес: гр.Гоце Делчев, бул."Гоце Делчев - прод." №125
GPS: 41.578442, 23.760953

www.uvanestum.com


NIKOPOLIS AD NESTUM 

This website is an unofficial information site designed to develop the site and tourism in the area.
The website is not affiliated with local authorities and the municipality.

Development and maintenance PhiWeb