НИКОПОЛИС АД НЕСТУМ

Комплекс Uva Nestum Wine & SPA

Комплекс Uva Nestum Wine & SPA e разположен в непосредствена близост до град Гоце Делчев. Комплексът се простира на площ от 77 дка в красивата долина на река Места. На територията на комплекса се намират: лозя, изба, хотел, заведения, спа център, басейни, фитнес, спортен център и обширен парк. Името на комплекса идва от латинските думи Uva и Nestum, което буквално означава „грозде от Места“. Uva Nestum е единствената изба, разположена в долината на на река Места.

Изба Uva Nestum е проектирана като малка бутикова изба с лимитираното производство на висококачествено вино. Дълбокото убеждение на винопроизводителите от изба Uva Nestum е, че вината изразяват отличителни качества за техния произход, най-доброто, което земята може да им даде. Ето защо, виното от изба Uva Nestum се произвежда от собствени, натурално чисти лозя, представящи яркия и характерен тероар на Долината на Места.

Вдъхновен от древната магия на виното и от чудотворната енергия на природата, Uva Nestum Wine & SPA съчетава най-доброто от модерните технологии с традиционното за неврокопския край гостоприемство, за да Ви предложи незабравима почивка и уют. Хотелската част заема близо 5000 кв.м. площ и разполага с 33 помещения, от които 24 двойни стаи и 9 апартамента. Част от помещенията са пригодени за хора с нарушени двигателни функции.

Спа центърът на комплекс Uva Nestum Wine & SPA е специално проектиран като оазис за пълноценна почивка и бягство от стреса и напрежението на ежедневието. Грижливо подбраните винени и спа терапии, иновативното оборудване съвременните професионални похвати ще помогнат да забавите бясната скорост на външния свят към по-естествен, фокусиран и спокоен ритъм. На разположение на гостите са закрит басейн 30°С - 32°С, закрито джакузи с вградени джетове 37°С - 39°С, фитнес, класическа финландска сауна, парна баня, приключенски душове, леден фонтан, топла пейка и солна зала за релакс и халотерапия; през летния сезон - открит басейн с обособени хидромасажни и детски басейн с водна пързалка.

С грижа и внимание към всеки продукт, комплекс Uva Nestum Wine & SPA поддържа собствено стопанство и работи с подбрани местни производители, за да гарантира качеството на всяко ястие. Ресторант-енотека Uva Nestum предлага избор от съблазнителна селекция от ястия, произхождащи от различни точки на света. Акцент е поставен върху традиционната родопска и неврокопска кухня, заради изключителното им богатство от вкусове и аромати, вековен кулинарен опит и разнообразни готварски техники.

Желаем Ви хармонично преживяване! 

снимка

За контакти и запитвания

Телефони: +359 887 021 020, +359 888 031 030,
                     +359 884 661 222, +359 751 6 10 20
Емейл: hospitality@uvanestum.com

Адрес: гр.Гоце Делчев, бул."Гоце Делчев - прод." №125
GPS: 41.578442, 23.760953

www.uvanestum.com


НИКОПОЛИС АД НЕСТУМ 

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД